fredag 4 februari 2011

Liten köksmakeover

Fick ett tokryck häromdagen och släpade in farmor och farfars gamla kökssoffa. (Eller ja, jag släpade ingenting det gjorde min kära make om jag ska vara helt ärlig.) Har varit ganska så less på vårat kök en längre tid nu och det är inte direkt läge att göra dom stora förändringar som jag skulle vilja göra. (läs: spränga skiten och sätta in ett helt nytt kök.) Så jag fick nöja mig med nån liten förändring som inte betyder slipdamm och målning därav soffans intåg i mitt kök.

Tyget på soffan hade sett sina bästa dagar men det löste sig efter ett litet besök på byns tygaffär. Hittade flera tyger jag gillade men fastnade till slut för ett grörutigt tyg. Tyget visade sig vara på rea så då fick det följa med några extra meter hem. Så nu har jag inte bara en "nygammal" kökssoffa utan även nya gardiner och dukar här hemma. :-) Tänkte även sy några kuddfodral till soffan men det räckte inte tyget till. Men det går ju att åtgärda ganska enkelt... ;-)
Kökssoffan på plats och bordet vridet på tvären. :-)
Dessutom så står årets första tulpanbukett på bordet.
Tack älskling! ♥
Vet inte om det syns så bra men jag köpte även några meter spets som jag sydde fast längst ner på gardinkapporna. Är riktigt nöjd med min lilla minimakeover. Även om jag längtar tills den dag jag får riva köket på riktigt. ;-)

Inga kommentarer: