torsdag 31 mars 2011

Vårklänning

Den här klänningen ska få representera mig på modevisningen på söndag. Eller ja bla den här klänningen. Har faktiskt ingen aning om vilka andra kläder som C kommer att ta med sig. Men dom andra kläderna är redan sydda och finns hos henne i butiken. Skulle tro att det blir stjärnbyxor med tröja, kanske nån kjol med tröja. Har ingen aning om vad hon kommer att hitta på. ;-) Tyvärr så kan jag inte vara med heller för jag åker till Stockholm idag. Ska bara jobba lite först men sen drar vi. :-)
Framsidan Baksidan ********************* Tyvärr så blev det ingen bra bild men jag hade väldigt bråttom igår och hann inte arrangera det bättre än så här. Men det syns ju hyfsat hur den ser ut iaf. ;-) Tyg: Det blommiga tyget kommer från Ohlsson tyger Lapptäckstyget är ett Tradera fynd

onsdag 23 mars 2011

Mössa och dregglisar

Slängde ihop en mössa också. Dregglisarna sydde jag härom dagen men satte dit tryckknapparna idag så nu är dom också redo för leverans. :-)

Alla tre har fått broderier på sig.
Har jag sagt att jag älskar min broderimaskin? ;-)
Lite bättre bild på mössan. ;-)

Men nu är det tyvärr lite stillestånd på broderibiten. Min älskade make skulle köpa Totally Stable åt mig när han var i Sundsvall sist och fick med sig helt fel hem. :-(
Men han är helt oskyldig eftersom att han inte hade en aning om vad han skulle köpa så ringde han mig som fick förklara för människan som arbetade i affären vad det var jag ville ha. Lik förb..... så får jag fel grejer! Skit kärring! Så nu måste jag vänta lite innan jag kan brodera på som vanligt.



Tröjor, tröjor och åter tröjor...

Tröjor är vad jag har sytt idag efter jobbet. En hel drös för att vara exakt. ;-) Ingen beställd utan alla ska lämnas till Chili för försäljning. :-)

Först ut en rosa draktröja med lime muddar.
Tyg: Znok
Tröja med små döskallar
Tyg: Traderafynd
Små rosa hjärtan på vit botten.
Tyg: Jny Design
Snigeltröja (Jag bara älskar det här tyget!)
Tyg: Znok
Gröna ubåtar
Tyg: Znok
Gröna drakar
Tyg: Znok
Ännu en rosa draktröja men denna gång med rosa muddar.
Tyg: Znok
Allt mudd tyg kommer från Stoff och stil

söndag 20 mars 2011

Stoff och Stil med en touch av Jny Design ;-)

Jodå jag lever och symaskinerna fungerar. Iofs så måste min älskling iväg på en liten service men inget avancerat som tur är. ;-) Har inte hunnit sy så himla mycket dom senaste 2veckorna pga olika anledningar men det hoppas jag att ordnar sig till veckan. ;-) Har en drös grejer som jag skulle behöva sy färdigt men som jag inte hunnit med. (Skulle behöva några fler timmar på dygnet. Finns det nån som kan fixa det åt mig?)
Men några grejer har jag i alla fall hunnit avsluta bla det här:
Ett par stjärnbyxor i velour.
Tyg: Stjärntyg från Jny Design och mudd från Stoff och stil
Mönster: Ottobre
Dregglis till setet nedan.
Framsida i stretchjersey och baksida i svart velour.
Tyg: Allt från Stoff och stil
Mönster: Eget
Set till en liten tuff tjej.
Tröja med döskallar, haremsjeans och matchande namnmössa.
Tyg: Allt utom döskalletyget kommer från Stoff och stil. Döskalletyget fick jag i ett av bytena som jag var med i förra året.
Mönster: Ottobre

onsdag 9 mars 2011

Lika men ändå olika...


...är dom här haremsjeansen.

Båda är i stretchdenim med mudd i benslut och midja. Men mudden är i två olika färger. Ett par fick grå muddar och det andra paret fick svarta. Båda färgerna matchar denimtyget perfekt! :-)
Tyg: Allt från Stoff och Stil